11. sep, 2018

Tirol / Sölden - Valentin Design Apartments

Valentin Design Apartments
Dorfstraße 174
6450 Sölden
Tel.: +43 5254 33 300
Email: info@apartments-valentin.at
Website: www.soelden-apartment.com 

Het complex is zowel nieuw op mijn website als nieuw in Sölden. Het heeft zijn deuren voor het eerst geopend afgelopen winter en daarmee voor het eerst open deze zomer. Het complex ligt aan de doorgaande weg en vlakbij de belangrijkste lift in het dorp.

De appartementen zijn zeer stijlvol en modern Oostenrijks ingericht. Alles wat je je maar kan wensen is in je appartement aanwezig. Er zijn appartementen aan de voor- en achterkant van het gebouw.

De appartementen aan de voorkant/weg hebben ’s morgens zon en een mooi uitzicht op de berg maar daarentegen zijn ze daardoor luidruchtiger.
De appartementen aan de achterkant/berg hebben geen zon en geen mooi uitzicht want je kijkt tegen de bergwand aan maar zijn daarentegen heel rustig.

Het is dus afhankelijk wat je zoekt.

De service is uitstekend en de receptie is alleen op bepaalde tijden bezet maar het wordt goed aangegeven in de bevestiging.

Er is genoeg parkeergelegenheid zowel buiten als in de ondergrondse parkeergarage.

Broodjes service en openhaardhout kan worden besteld bij de receptie. De eerste voorziening voor het Illy koffieapparaat is aanwezig en daarna te bestellen tegen betaling. Heel modern kan je zelf de temperatuur van elke kamer in het appartement regelen via een iPad. Op de bovenste verdieping van het gebouw zijn sauna en fitness mogelijkheden. (Geen zwembad)

Ik vond het een prachtig complex met zeer vriendelijk personeel en kan het zeer aanbevelen.