10. sep, 2015

Lermoos - Hotel Post Alpine Luxury

Alpine Luxury Hotel Post ****S
Kirchplatz 6
A-6631 Lermoos
Oostenrijk
Tel.: +43 56732281-0
Email: welcome@post-lermoos.at
Website: www.post-lermoos.at

Dit schitterende hotel ligt in het plaatsje Lermoos in Tirol. Het hotel heeft een prachtig uitzicht op de Zugspitze van nagenoeg al zijn kamers

Het ruime terras geeft dezelfde blik en het is hier dan ook zalig toeven op een mooie dag of bij terugkomst van een lange wandeling.

De keuken is van zeer hoge kwaliteit en het hotel beschikt over een zeer uitgebreide wijnkaart.
Het zeer uitgebreide ontbijt is uitstekend.

De Hotel Post zijn luxueus, badkamers ruim en op een enkele kamer na balkons met een fantastisch uitzicht.

Naast het hotel is er ook nog het Post Schlössl hierin bevinden zich ook nog een aantal kamers/appartementen. Dit Schlössl valt onder monumenten zorg maar ook hier zijn de kamers goed. Het Schlössl bevindt zich op kleine van het hotel.

Voor families/gezinnen met kinderen is er ook nog het Post Gartenhaus   waar je eventueel zelf kunt koken.

Het hotel beschikt over een 2.000m² Spabereik met sauna, vitaal wereld, een binnen en een buitenzwembad en zonneterras met uitzicht op de Zugspitz.

De halfpensionprijzen zijn inclusief: ontbijt, beperkte lunch mogelijkheid zoals soep, salades of andere Oostenrijkse lekkernijen, gebak rond de klok van half 5 en uiteraard het avondeten.

Parkeergelegenheid is er zowel wel binnen (tegen betaling) als buiten.

Rest mij nog te zeggen dat het serviceniveau van dit hotel erg hoog is.

Verder heeft het hotel een jacht hut waar ze zomers bij goed weer en voldoende animo het ontbijt verzorgen voor groepjes.

Ook bevindt zich in Ehrwald, aan het einde van de Ehrwalder Almbahn, het Tirolerhaus waar je zomer en winter, een goede maaltijd kan nuttigen.