14. jan, 2015

Tirol / Leutasch - Alte & Neue Mühle Appartements

Alte & Neue Mühle Appartements ****
Weidach 298
6105 Leutasch
Tel.: +43 5214 6752 0
Email: info@muehletirol.com
Website: www.muehletirol.com

Alte & Neue Mühle biedt 4-sterren appartementen in de Olympische regio Seefeld, Tirol en overtuigt met exclusiviteit, comfort en ongeëvenaarde aandacht voor detail.

Het ApartHotel beschikt over verschillende soorten appartementen van rustiek tot romantisch en zijn modern Tirools ingericht

Appartementen beschikken over gratis en zeer snel wifi. Verder heeft het een ruim wellness gedeelte met Swarovski sterrenhemel, verschillende soorten sauna’s. Massage is op aanvraag te boeken (maar alleen op bepaalde dagen omdat masseur/masseuse van buiten komt).

Het wellness gedeelte bevindt zich in de Alte Mühle en vanaf Neue Mühle alleen buitenom bereikbaar. Maar er bevinden zich omkleed mogelijkheden bij de wellness.

Je hebt 3 mogelijkheden voor het ontbijt:

  • In de ontbijtruimte
  • Broodjesservice
  • Tafeltje dekje in je eigen appartement 

Mocht je zelf willen koken moet je zeker vragen om een appartement met vaatwasser want niet alle appartementen hebben dat. Dat is niet helemaal duidelijk op de site.

Een supermarkt ligt op 15 minuten lopen.
Wij zelf hebben hier 4 dagen doorgebracht in Appartement Wintergarten, ons appartement had een zeer kleine badkamer.

Mijn conclusie is verdiep je even in de appartementen en laat je informeren maar het zijn prima accommodaties voor een paar dagen.