12. sep, 2018

Karinthie - Steindorf am Ossiacher See / Legendar

Apart Hotel Legendär
Uferweg 47
9552 Steindorf am Ossiacher See
Oostenrijk
Tel.: +43 4243 45664
Email: office@aparthotel-legendaer.com
Website: www.aparthotel-legendaer.com

In onze jacht naar een modern appartement vonden wij Apart Hotel Legendär, Dit appartementencomplex bestaat uit 3 gebouwen waarvan er een door Legendär wordt gebruikt, de rest is van privé bezitters.

Het unieke aan Legendär is dat je keurig je ontbijt in je appartement krijgt geleverd want dit zit inclusief in de huurprijs. Dit ontbijt kun je zelf samenstellen en als je niet genoeg mocht hebben kun je bij de receptie nog andere dingen ter aanvulling halen.

De appartementen zijn schoon en ruim opgezet. Ze hebben een balkon of terras. Wij hadden een appartement met terras op de onderste verdieping. Het biedt een prachtig uitzicht op de Ossiacher See. Er is een klein zwembad, in een gebouw in de tuin zijn een aantal sauna’s waar je gebruik van kunt maken. Hier tref je in de tuin ligstoelen aan. Waterfietsen en fietsen zijn er te huur. (Fietsen eerste 3 uur gratis).

Het meer waar het appartement aan ligt is ook goed zwemwater en beslist niet kouder dan een binnen zwembad.

De service van Legendär is uitstekend. Er is een garage onder het complex maar de plekken zijn niet erg groot dus kan soms wel lastig zijn. Helaas zijn er geen was/droog machines als je een wasje wilt doen. En er is geen vaatwasser in het appartement. Wifi is complementair.

De dames aan de receptie geven uitstekende tips voor uitstapjes.

Voor boodschappen moet je even de auto pakken om naar het Bodensdorf te rijden waar twee supermarkten zitten

De prijzen van dit appartement liggen wel iets hoger denk ik dan de meeste mensen zullen zoeken maar het is een zeer goede accommodatie en ik denk de moeite van de iets hogere prijs waard.

We kunnen dit appartementencomplex dan ook van harte aanbevelen.