7. jun, 2017

Salzburgerland / Großarl - Hotel Nesslerhof

Hotel Nesslerhof ****S
Unterberg 15611 Grossarl
Oostenrijk
Tel.: +43 6414 81200
Email: info@nesslerhof.at
Website: www.nesslerhof.at

UPDATE Juni 2017
Het hotel heeft een grote verbouwing achter de rug. De eetzaal is uitgebreid en er is een nieuwe vleugel bijgebouwd en daarmee is de spa nog groter geworden dan hij als was.

Eten, personeel en eigenaren zijn nog steeds meer dan goed en hartelijk te noemen. De nieuwe kamer zijn bijzonder mooi.

UPDATE September 2015

Na een jaar zijn we terug in Hotel Nesslerhof, waren we de eerste keer al onder de indruk van dit hotel, dan is het nog beter geworden.

Servicepersoneel is gegroeid daardoor is de service beter geworden. De keukenstaf die er nu de scepter zwaait is echt fantastisch. De kwaliteit van het eten is absoluut gestegen en rustig uitstekend te noemen.  Het middag buffet leek ons nog iets uitgebreider. Ontbijt was al perfect met zeer uitgebreide keuze.

Eigenaar komt zich voorstellen bij de nieuw gearriveerde gasten en dit geeft toch een extra welkom gevoel.

Ondanks dat het hotel een iets hoger prijskaartje heeft is het qua prijs/kwaliteit goed te noemen. Bij de drankjes wordt het vel je absoluut niet over de neus getrokken.

Deze keer hadden we een standaardkamer (doppelzimmer Thymian) genomen i.p.v. een panorama suite. Kamer doet absoluut niet onder voor de suite maar zoals de naam panorama suite al aangeeft is het uitzicht wel iets spectaculairder.

Advies voor wandelingen is goed, zeker ook omdat het personeel van de receptie uit Grossarl en omgeving komt en dat merk je.

WIFI in het hotel is uitstekend, eenmaal de wifi-locatie selecteren en je hoeft niets meer te doen, weggeweest overdag dan hoef je bij terugkomst niets meer te doen.

We kunnen het hotel van de Familie Neudegger dan ook van harte aanbevelen en kijken naar een volgend bezoek uit.

JUNI 2014

Hotel Nesslerhof bestaat pas sinds 3 jaar (2012) en is een heerlijke plek om te verblijven. De kamers zijn modern ingericht met natuurlijke tinten.

De ligging is super want het ligt vlakbij bij 2 liften dus ideaal voor skiën en wandelen.

Het hotel beschikt over een binnenbad met verbinding naar een verwarmd buitenbad maar heeft ook een echte koude poel in de vorm van een soort vijver.
Het spa gedeelte is compleet maar niet overdreven groot.

Het restaurant serveert maaltijden van hoge kwaliteit. Het ontbijt is uitgebreid.
Na een lekkere dag buiten heeft het hotel een soort middag buffet van verschillende snacks voor zijn gasten klaarstaan.
Een groot zonneterras is aanwezig.