14. jun, 2016

Vorarlberg / Bezau - Hotel Post & Susanne Kaufmann SPA

Hotel Post & Susanne Kaufmann SPA ****
Brugg 35
6870 Bezau
Oostenrijk
Tel.: +43 5514 22070
Email: welcome@hotelpostbezau.com
Website: www.hotelpostbezau.com

In dit hotel zijn we eigenlijk onverwachts terecht gekomen. Op de weg terug wilden we eigenlijk nog een nachtje ergens verblijven en we hadden het plaatsje Warth in gedachte maar daar bleek dat de hotels die wij op het oog hadden nog gesloten waren.

Het is absoluut geen hotel voor een nachtje daar is ie gewoon te duur voor tenminste vonden wij maar hadden ook geen zin meer om verder te zoeken dus de ogen maar dicht geknepen. We kregen wel een last minute prijs inclusief halfpension. De kamer zag er prima uit en was super schoon. Er was een groot balkon aanwezig en hier hing een keurig scherm voor degene die niet in de zon willen zitten.

Het eten was ’s avonds uitstekend en de spa zag er erg mooi uit. Sauna en binnenzwembad zijn aanwezig.

Wij vonden het ouderen gehalte wat aan de hoge kant (bridge evenement bleek achteraf) en het hotel wordt ook gebruikt voor seminars.

Ik heb zelf wat gemengde gevoelens bij dit hotel, het is niet slecht maar ook niet wat ik van een **** sterren hotel/spa verwacht.

Een negatief advies kan ik ook zeker niet geven maar of ik er nog een keer zou slapen nee ik denk het niet.

PS. Ik ben ook geen op de bonnefooi reiziger dus misschien heeft het daar wel aangelegen en ook omdat ik het hotel dat ik op het oog had niet kon krijgen.