22. sep, 2016

Stiermarken / Turracherhöhe - Apparthotel Silbersee

Apparthotel Silbersee
Turracherhöhe 344
8864 Turracherhöhe,
Oostenrijk
Tel.: +43 664 4561345
Email:  info@apparthotelsilbersee.at   
Website: www.apparthotelsilbersee.at

Apparthotel Silbersee is een vrij nieuw complex met moderne appartementen. Het biedt kleine en grotere appartementen.

De appartementen zijn erg schoon. Er is van alles aanwezig in het appartement en je kunt er zelfs boodschappen laten neerzetten voor aankomst en koffiecups (Dolce Gusto) zijn bij de receptie verkrijgbaar en de prijs is zeer redelijk te noemen.

Alles voor een zelf gekookte maaltijd is aanwezig alleen de vaatwasser is klein ten opzichte van de grote pannen en schalen. En het appartement voor 2 personen heeft ook slechts 2 kookplaten maar dat moet bij een beetje handig koken geen probleem zijn.

Badkamer is uitermate klein te noemen tenminste in ons appartement.

De locatie is zeer centraal gelegen en vlak bij het meer. Het ligt aan het begin/einde van een prachtige wandeling (3-meren-wandeling) en zeker in de winter ligt het complex erg handig met kinderen want de skilift is voor de deur. Verder ligt de Kornock lift op loopafstand. (Niet geopend in de zomer).

Daarentegen is de Panoramalift wel geopend en bevindt zich op zo’n 10-15 minuten lopen. Deze lift is gekoppeld aan de Nocky-Flitzer, een spannende achtbaan.

Ondanks dat we de sauna niet hebben gebruikt zag het er super netjes en schoon uit.

Broodjes en meer kun je ’s morgens in je appartement laten bezorgen (moeten wel de dag ervoor besteld worden.

Ik kan dit complex dan ook van harte aanbevelen.

TIP 1:
Mocht je zelf willen koken, boodschappen zijn beperkt verkrijgbaar op de Turracherhöhe zelf naar in het plaatsje Ebene Reichenau zit een SPAR met meer keuze. Verder zijn er winkels op ruim een half uur rijden.

TIP 2:
Vraag naar een appartement op de 2e verdieping omdat je dan niet tegen een dooie muur aan hoeft te kijken zoals op de begane en 1ste verdieping. Mocht je een kamer kunnen krijgen met uitzicht op de kleine lift voor het complex zijn alle 3 de etages geschikt.