22. jun, 2016

Stiermarken / Altaussee - Alpenparks Hagan Lodge

AlpenParks Hagan Lodge
Lichtersberg 84
8992 Altaussee
Oostenrijk
Telefoon: +43 3622 72323
Email:  hagan-lodge@alpenparks.at   
Website: www.alpenparks.at

Alpenparks Hagan Lodge ligt iets buiten het plaatsje Altaussee bij het skigebied Loser en het begin van de Loser Panorama Straße. Er zijn in totaal 45 huisjes/hutten die ter beschikking staan in diverse varianten – de basis (Alpine Comfort) waarin wij hebben gezeten maar ook met bv een privé sauna (Alpine Wellfeel) of gewoon de grotere huizen waar je kunt kiezen uit Alpine Luxury of Superior, dit is puur een kwestie van indeling en grote. Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam.

De huisjes zijn volledig ingericht en bieden een broodjes service, voor degene die wel een huisje wil maar niet wil koken of ontbijt maken kan dat ook in het op het terrein gelegen restaurant.

Het is een goede basis voor allerlei activiteiten zoals wandelen, fietsen en de nabijgelegen attracties.

We wilden geen hotel dus dit vonden wij de juiste plek voor ons.

En we hebben inderdaad de goede keuze gemaakt, het zijn gezellige huisjes die er keurig schoon uitzien. Alle comfort is aanwezig en ons uitzicht was uitstekend.

Je kunt ook fietsen huren bij de receptie en voor boodschappen kun je terecht in Altaussee bij een klein supermarktje en in Bad Aussee als je een uitgebreidere zoekt.

We kunnen deze accommodatie voor een meerdaags verblijf dan ook zeer aanbevelen.