8. jun, 2016

Stiermarken / Admont - Hotel Spirodom

Hotel Spirodom ****
Eichenweg 616
8911 Admont
Oostenrijk
Telefoon: +43 3613 36600
Email: rezeption@spirodom.at
Website: www.spirodom.at

Het viersterren Hotel Spirodom ligt in de achtertuin van het grootste trekpleister van Admont: Het Sift Admont. Het is een modern hotel en doet enigszins zakelijk aan maar dat klopt dan ook want er worden veel presentaties gegeven.

Onze keuze is op dit hotel gevallen omdat we iets moderns zochten en dat is in deze omgeving niet echt makkelijk. De meeste hotels zijn toch wel aan de ouderwetse kant en dat zoeken wij gewoon weg niet. Het liefst hadden we een appartement gehad maar dat is me gewoon niet gelukt.

De tweede reden voor deze keuze is de ligging van het hotel:

  • De Stift Admont
  • Nationalpark Gesäuse

Wellness bereik ook al heeft het maar een klein binnenzwembad, ook massages kunnen hier worden geregeld

De kamers zijn ruim en schoon, bedden zijn goed en wij hadden een prachtig uitzicht op de Stift en de bergen. TIP: vraag bij reservering een kamer met uitzicht op de Stift anders kun je een kamer krijgen met uitzicht op de parkeerplaats van het hotel en dat is toch minder.

Het ontbijt ‘s morgens is uitgebreid en je kunt een gebakken of gekookt eitje bestellen. Roerei staat bv wel klaar. Het avondeten is van prima kwaliteit, je kunt voor halfpension (4 gangenmenu en de mogelijkheid uit 3 hoofdgerechten – vis, vlees of vega) gaan of a la carte eten.

Bediening is ietwat kat-uit-de-boom-kijkerig maar erg vriendelijk en behulpzaam.

In de lobby is ook een bar waar je na het eten nog iets kunt drinken.

Wij vonden het een prima hotel voor een paar dagen, zeker met de moderne uitstraling en de goede ligging