24. sep, 2016

Hotel in Badem-Württemberg / Bodenmeer

SeeVital Hotel Schiff **** 
Marktplatz 1, 
88085 Langenargen, 
Duitsland
Telefoon: +49 7543 93380
E-Mail: info@seevital.de
Website

Dit 4 sterren hotel is in  particulieren handen en ligt in een gezellig plaatsje aan de Bodenmeer.
Een haven en veel gezelligheid is op steenworp te vinden.

Ik heb gekozen voor dit hotel om zijn moderne uitstraling.  De kamers zijn schoon en hebben een soort openfloor concept.

De bedden zijn goed maar alleen wat aan de lage kant vond ik. 
Helaas hadden de kamers geen airco maar dit wordt nu veranderd want er wordt beseft dat het niet langer zonder kan met kamers de hele dag volop in de zon en het enigszins subtropische klimaat van Bodenmeer.

Er wordt een uitstekend ontbijt geserveerd. 
Het avondeten is redelijk te noemen en is voor verbetering vatbaar. Ook was het bij ons halfpension niet mogelijk om een verandering in het gerecht aan te brengen. Bv frites ipv zoete aardappel.
Ze hebben een mooie lounge maar deze was helaas niet geopend ondanks het mooie weer. Ik denk dat ze al min of meer met de sluiting van het hotel bezig waren in verband met de verbouwing. 

Er is een spabereik en massages kunnen geregeld worden. Geen zwembad.

Ondanks de misschien wat kritische noot kan ik toch dit hotel aanbevelen, zeker door de locatie en de moderne uitstraling.

TIP:
Probeer een kamer met zeezicht te krijgen, deze zijn duurder maar je krijgt er een prachtig uitzicht voor terug en de kamers aan de zijkant leken mij erg rumoerig zo boven de keuken.
Het afzuigsysteem maakte behoorlijk wat lawaai.